8 av 10 Kongepokaler ! Hvordan ? Hvorfor ?

Best når det gjelder ?  Hvorfor vant jeg i min karriere 8 Kongepokaler på 10 forsøk?  Mine konkurrenter slo meg stadig vekk i andre konkurranser, men når Kongepokalen var satt opp på en distanse, så vant jeg som oftest !!!          Hvorfor ?

Min trener hadde allerede i 1967 fortalt meg at jeg måtte tørre å være det i hjernen det jeg ønsket å bli.  Hemmeligheten var å visualisere suksess regelmessig.  Han fortalte om hjernen/sinnets utrolige  påvirkning av iboende ressurser  og om hvordan tanken påvirket det endelige resultat.    Visualisering ble like viktig som fysisk og teknisk trening.    Jeg vant ikke bestandig, men vant mer enn jeg tapte.  Jeg forlot aldri et VM, EM eller OL uten en medalje fordi målet alltid var GULL.   Bruk teknikken regelmessig og du får en helt annen hverdag.

LISA NICHOLS:  ” Du kan se loven om tiltrekning overalt.  Du trekker alt til deg. Vennene, jobben, omstendighetene, helsen, velstanden, gjelden, bilen du kjører, samfunnet du lever i.  Og du har trukket alt sammen til deg som en magnet.  Det du tenker, får du til å skje.  Hele livet er en manifestasjon av de tankene som kverner rundt i hodet ditt.”

Universet er inkluderende, ikke ekskluderende.  Ingenting utelukkes fra loven om tiltrekning.  Livet ditt er et speil av de fremherskende tankene du tenker.  Alle levende ting på kloden opererer ut fra loven om tiltrekning.  FORSKJELLEN VED OSS MENNESKER ER AT VI HAR ET SINN SOM KAN SKJELNE.    VI KAN BRUKE VÅR FRIE VILJE TIL Å VELGE HVA VI SKAL TENKE.    VI HAR MAKT TIL BEVISST Å TENKE OG SKAPE LIVET VÅRT MED PSYKEN.       TENK RIKTIG.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *