Christian von Koenigsegg

0  comments

Aftenposten 16. juni:
chr_von_koenigsegg_5_yearSom femåring var svenske Christian von Koenigsegg på kino med sin far og mor og så den norske filmklassikeren Flåklypa Grand Prix. Historien om sykkelreparatør Reodor Felgens racingeventyr endret hans liv.
” -Jeg skal bygge min egen bil når jeg blir stor, fortalte han sine foreldre da de kom ut av kinoen i 1977.
Drømmen er blitt virklighet. De siste årene har hans selskap Koenigsegg AB bygget 20 supersportsbiler i året. Om ikke lenge kan von Koenigsegg øke dette til over 13000, når hans selskap etter planen tar over SAAB…”

Vi mennesker kan ikke velge våre foreldre, men vi kan velge hva vi tenker. Vi kan velge våre egne tanker og drømmer. Vi kan velge å omgås “de rette” menneskene som ikke dreper våre fantasierer, men som lar oss utfolde oss. Som tillater oss å feile. Du må tørre å feile for å tørre og lykkes. Se for deg de tingene du vil ha eller ønsker, og at de allerede er dine. Se for deg den situasjonen du ønsker i fremtiden, og lat som du har den allerede. “act as if”
Du må handle, snakke og tenke som om du får det nå.
“What your mind can imagine, you can achieve” (N. Hill)

Von Koenigsegg så seg allerede som 5 åring bygge egne biler. Han har fått lov til å leve ut sine fantasier. Han har jobbet steinhardt, og fått det til.

Du kan også få det til.  Det handler om å gjenta for hjernen så ofte du kan dine ønsker, – og prossesser starter. Ting kommer til å skje. Bland deg med de rette.  Det er ditt valg.

Benytt sommeren til å fylle opp med et sunt levesett.  Din helse er det aller viktigste du har.  Det er bedre å holde seg frisk – enn å bli frisk.  Forebygg med www.egiljuice.com.   Sett deg ned å prøv å sette deg inn i hva du ønsker av deg selv om 5 år, 10 år o s v. Skriv det ned. “Du kan få alt du måtte ønske deg – forutsatt at du vet hvordan du skal støpe formen for det  i tankene dine.  Og husk setningen:  “DU MÅ VÆRE FØR DU BEGYNNER – Å BEGYNNE FØR DU BLIR”

Ha en praktfull sommer.                         Egil.


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.