DEN SOM GIR OPP, VINNER ALDRI. EN “VINNER” GIR ALDRI OPP…

2  comments

Forskjellen på de som lykkes og de som ikke lykkes er innstillingen til oppgaven,og viljen til yte det lille ekstra.   En viktig suksessfaktor er ” å akseptere” situasjonen, og se etter muligheter. Akseptere sin livsituasjon i øyeblikket, angripe offensivt situasjonen, gripe dagen og se   etter løsninger. Jeg blir stadig imponert av toppidrettsfolk, og det  de presterer. Jeg har også egne erfaringer med dette, og vet hvor mye hardt arbeid som skal til.  Jeg ser  også fenomenale prestasjoner av sirkusartister, og tenker: at det går an.

Derfor vil jeg at du  spander litt tid på vedlagte video og bestemmer  deg for ikke å sutre og klage uansett hva slags situasjon du befinner deg i.  Du har ingen grunn til å klage.   Du er priviligert og bor i et av verdens beste land.   Du kan hvis du vil.  Det er din innstilling som er avgjørende.    Vær positiv.   Smil.   Gi aldri opp.    Bli en vinner.   Du kommer til å få et fantatisk liv.

Ha en flott dag. Jeg tror på deg. Egil.


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Dette var en herlig historie, og en svært interessant blogg. Du har fått deg en ny leser i dag Egil!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.