Den største gleden du kan ha, er å gjøre andre glad.

0  comments

I min blogg den 26. juni skrev jeg om ” å gjøre det lille ekstra” I min blogg av 25. mars skrev jeg om “aksept av idioter, tiggere og om å viktigheten av å gi.”

Et hovedtema i mine seminarer er ” å unne hverandre suksess” En rekke mennesker har erfart at “dersom du gir, vil du få” – “Bomerang-prinsippet” To av norges beste idrettsmenn gjennom alle tider, skiløperne Lasse Kjus og Ketil Andre Aamodt er et godt eksempel på dette.

De delte/bodde på samme hotelrom omtrent i 20 år, reiste verden rundt, var de verste konkurrenter men var også de beste kamerater. De hjalp hverandre og unte hverandre suksess. Begge vant alt det som går an å vinne.

Kon Fu Tse ( 400 år før Kr.): DEN VIKTIGSTE FORUTSETNINGEN FOR Å OPPNÅ FREMGANG OG SUKSESS, ER INDERLIG Å UNNE ANDRE SUKSESS.

Les denne lille historien om PARADIS:

To mennesker har gått seg vill i ørkenen. De er døden nær av sult og tørst. Plutselig kommer de til en høy mur. På den andre siden kan de høre lyden av rennende vann og vakker fuglesang. Over muren henger det grener, fulle av søte og saftige frukter.

En av dem klatrer over muren og forsvinner ned på den andre siden. Den andre snur og går tilbake ut i ørkenen !!! Hvorfor ?

Han ville hjelpe de andre som har gått seg vill slik at de også kunne finne paradis.

Egil.

 


Tags

Bomerang, idiot, Ketil Andre Aamodt, Lasse Kjus, ørken, Paradis, suksess, tigger


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.