EM i fotball. Dyktig individualisme satt i system.

0  comments

Em Fotball 2008Igår så jeg Nederland mot Italia. Hvem vant? – jo laget med de dyktigste individualistene, med den rette innstilingen, den beste dagsformen. Spillesystemet var ikke det viktigste, men en forutsetning.. Det viktigste var hver enkelt spillers personlige kvaliteter og ønske om å vinne.

Det var fornøyelig å se de tekniske ferdigheter hver enkelt spiller presterte.

Min gamle klassiker: ” Fotball ikke lagidrett, men individuell idrett satt i system” kom igjen til sin rett. HVER ENKELT SPILLER HADDE EKSTREME KVALITETER OG SPISSKOMPETANSE, OG DE SAMARBEIDET MOT ET FELLES MÅL.

Til deg der ute. Sørg for at du blir best på det du er bra på. Den som kan noe “ekstra” vil lykkes i fremtiden. Arbeidsgivere er ute etter de som kan noe ekstra, eller gjør noe ekstra. Du vil gifte deg med en som har, kan, eller gjør noe ekstra. Du vil helst omgås den/de som gir deg det lille ekstra.

Benytt sommeren til å programmere hjernen din : “jeg er noe ekstra” Det du sier om deg selv er som en tegning til deg selv, et selvportrett til albumet som rommer selvbildene dine. Et selvbilde er ikke fastlåst. Du kan selv bestemme hvordan du ønsker at bildene skal se ut.

Underbevisstheten tar utgangspunkt i den programmeringen den har, og utfører de oppgavene den er satt til å gjøre. Å forandre en vane, tilføre en kunnskap, gjøre en endring, må alltid starte i hjernen, som et tankemønster.

lysetanker.jpgSett en stor strek over tidligere negative erfaringer. Si for eksempel: “Jeg har lett for å lære språk” – Slik kan du programmere hjernen inn med ting du tidligere har hatt negative vinklinger på. Tenk deg en mental programmering med dobbelt så mye positiv entusiasme som den du har i dag. “Jeg kan” “Jeg får det til ” “Dette skal jeg klare” Deretter begynner du å trene/øve. Resultater vil komme, og etterhvert har du skaffet deg “det lille ekstra”. Du blir enda mer verdifull, og selvfølelsen, det gode selvbildet styrkes. Det er aldri for sent å begynne.

Robert Colier: ” Essensen i den universielle lov er at du må tenke overflod, se overflod, føle overflod, tro på overflod. La ingen tanker om begrensninger få adgang til sinnet ditt”.

John Demartini:” Jeg pleier å si at når stemmen og visjonen på innsiden blir dypere, klarere og sterkere enn meningene på utsiden, har du mestret livet ditt”.

God sommer – nyt livet.


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.