En god latter forlenger livet.

1  comments

Laurence Sterne: ” JEG ER OVERBEVIST OM AT HVER GANG ET MENNESKE SMILER, MEN MYE MER NÅR ET MENNESKE LER, FØYER HAN ELLER HUN NOE TIL DENNE BITEN AV LIVET”.

I tilknytning mitt forrige blogginnlegg, vil jeg at du ser på vedlagte fil, som viser hvordan uhøytidelige, lite selvopptatte mennesker, som tør ” å drite seg ut” kan skape god stemning og forhåpentligvis en god latter som er sunn for oss som ser på.

Begynn dagen med et smil.  De første minuttene etter at du har våknet er de mest verdifulle av alle, for de kan etablere en sinnstemning som varer hele dagen.  Når du står opp, bør du på alle mulige måter sørge for å smile og le litt for deg selv.  Vær snill og omtenksom overfor deg selv.  Skaff en rutine eller et ritual, slik at du kan leve i glansen resten av dagen.  En lykkelig, morsom positiv start  har det med å inspirere til en lykkelig slutt.

Igjen, se på den vedlagte video, le, og smil til den første du møter etterpå.  Da er grunnlaget lagt for din daglige suksess.

Ha en latterfull høst..    Egil.


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.