Gratulerer med tapt gull.

0  comments

VM-finale håndball damer:  Norge – Russland 24-19.  Gøyal og feiende flott indrettsunderholdning, flott prestasjon, men desverre tapte vi.  Det er det bare å akseptere. Nederlag, tap og fiaskoer er ofte den beste veien mot endelig  suksess.  Hvorfor tapte vi?   Igår hadde ikke våre flotte jenter dagen.  (Se hva jeg skriver i min blogg den 19. november) De var individuellt for dårlige sammelignet med russerne.  Da hjelper det ikke med systemer.  Skal jentene  vinne OL i Beijing, må de gjøre som Gro Hammerseng  sier til VG i dag): “Jeg tror det viktigste blir at hver enkelt av oss går i oss selv og plukker ut noen få ting vi kan bli bedre på.  Det kan til sammen gi et stort løft” 

Dette gjelder oss alle, uansett hva vi gjør enten det er i idrett, jobb eller annet.  BLI BEST PÅ DET DU ER BRA PÅ,  (øv, tren, les bøker, lytt på andre, gå på seminarer) og samarbeid med andre..

Det aller beste med gårsdagens tap var kloke Marit Breiviks svar på spørsmålet om hvordan det var å vinne en sølvmedalje?  “Vi vant ikke sølv, vi tapte gull”.  Tenk hva norske fotballtrenere har å lære av denne setningen!!

Toppidrettsfolk vinner aldri  sølv, de taper gull.  Og her er igjen min klassiker: “Den som vinner sølv, vil alltid forbli en taper”. (se også min blogg 19.sept.)

I tillegg et tips til Norske håndballjenter:  Hemmeligheten er å gjøre som de beste gjør.  Tro at det er mulig.  Visualiser hver dag, flere ganger daglig, at dere ALLEREDE NÅ ER OLYMPISKE MESTERE.   Opplev følelsen i hodet idag, det du ønsker å lykkes med i fremtiden.  Symbol  gir  resultat.  Den universielle lov.  (se blogg av 24.sept “Miracle on ice”)

Jeg tror på dere.  (believing is seeing )

Egil.


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.