Gull til FYLLINGEN i Bergen. Gratulerer Anders Faltnes.

0  comments

gullmedlajeEndelig en trener som snakker “mitt språk” – og så er han svensk ! (skulle nesten tro han var abonnent på min blogg !!)

Sakset fra BA, ( Bergens Arbeiderblad  2.2.09): ( sitat)

Allerede i september, før en eneste håndballkamp var spilt i eliteserien, uttalte trener Anders Faltnes at Fyllingens mål for sesongen var gull.  Klubben hadde aldri tidligere vunnet noe som helst i norsk håndball.

“Vi tenker ikke på gullet” “Gullsnakk er tull”   o s v… er blitt en sportsklisje på høyde med ” å holde fokus” og ” å ta en kamp av gangen”.

Fyllingen-trener Faltnes,  er av en helt annen oppfatning.:  ” jeg mener det er viktig å være mentalt forberedt på å vinne.  Det handler om å skape en vinnerkultur,” sier svensken.  “Gullsnakk er ikke farlig. Jeg vet at fallhøyden er større når vi har gått ut og sagt det vi har sagt, men vi må være voksne nok til å tåle det presset vi har lagt på oss selv.  For å lykkes tror jeg man må tore å mislykkes”

I motsetning til andre trenere som nekter spillerne å snakke om gull, oppfordrer Faltnas spillerne til å gjøre det motsatte.  “-Å gå fra å være et lag midt på tabellen til å bli et topplag, handler mye om det mentale. Å vinne må bli en naturlig tilstand i spillergruppen”, mener han.  ” Dersom man skal bli et stabilt topplag, må man tore å snakke om gull” sier Fyllingen-treneren.

“Gull er ikke tull”  Anders Faltskog fnyser av idrettsfolk som ikke tør snakke om gull. (sitat slutt)

GRATULERER FYLLINGEN.  Dere vant seriegull foran store klubber som Runar, Drammen og Haslum og Sandefjord.   “Dere hadde vunnet gullet allerede i høst,” akkurat som at den nye Norske Opera, egentlig var “ferdig” da de tok det første spadetaket for mange år siden, og akkurat som den nye Holmenkollbakken egentlig er ferdig allerede nå. Vi venter bare på det første hoppet.

Husk min setning:  “DU MÅ VÆRE FØR DU BEGYNNER, Å BEGYNNE FØR DU BLIR”  Med andre ord, visualiser det i hodet ditt idag, det du ønsker å være eller å ha  i fremtiden.  Sett igang, og du blir, eller får.

Vel overstått påske,ha en praktfull vår…… Egil….


Tags

Anders Faltnes, Bergen, Drammen, fokus, Fyllingen, Fyllingen Håndball, Fyllingen-trener, Gratulerer, gull, gullsnakk, håndball, Haslum, Norske Opera, Runar, Sandefjord, vinnerkultur


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.