HAR TROEN PÅ VM-PLASS

0  comments

Gratulerer Hareide.  Denne store overskriften møtte meg da jeg åpnet Aftenposten i dag etter å ha vært på en utenlandsreise i helgen. “HAR TROEN PÅ VM-PLASS” .

Umidelbart etter VM-trekningen har han nå skapt en “tro på at det er mulig”-kultur.   Som sagt mange ganger tidligere i bloggen så er “det å tro på at det går an” den viktigste av alle egenskaper.  Vi forventer at landslaget trener teknikk, taktikk, kondisjon og styrke.  Men det er bortkastet hvis man ikke innerst inne tror.  Hvis Hareide allerede nå får fotballspillerne til å visualisere seg inn i VM-sluttspillet , akkurat som Ole Einar Bjørndalen visualiserer seg inn i motbakker, utforbakker, treffe blink, treffe blink, så er vi i VM om 2 år.  Det handler om symbol-trening.  Å se seg selv allerede være der man ønsker å være. Enorme krefter utløses.

Til oss andre som ikke skal til VM i fotball om 2 år:  SE DEG SELV VÆRE SLANK, SUNN OG FRISK.  –  SE DEG SELV VÆRE SNILL, KLOK, OMTENKSOM.    SE DEG SELV VÆRE RIK (!)-VÆRE NORGESMESTER(!), VÆRE EN GOD FAR/MOR(!) eller være det akkurat det du ønsker å være.  

Prossesser starter, og resultater kommer.  En venn av meg som er fasinert av mine tanker, sender meg stadig bibelsitater, og det er interessant å se hvordan disse stemmer med egne erfaringer og opplevelser som idrettsmann, trener og rådgiver de siste 40 år, uten å ha hatt noe forhold til bibelen.

 Marcus 9.23 “… alt er mulig for den som tror”

Matteus 8.13 ” Deg skje som du har trodd”

Galaterne 6.7 “…det som et menneske sår, det skal han og høste”

Ha en flott uke, gi et kompliment, eller si noe flott til den første du møter etter å ha lest dette. Gir du, så får du.  For et deilig liv.

Egil.


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.