Husk å bruke tanker og energi på det du ønsker deg.

0  comments

Mosjon mot KREFT ! Protestmarsj mot  KRIG ! Kampanje mot ALKOHOL !  MOT NARKOTIKA ! Kampen mot FINANSKRISE!  Idrett for å unngå overvekt OVERVEKT og FEDME ! Jeg gruer meg å må ikke MISLYKKES ! 

Tenk nytt og riktig.  Kutt ut ordene  kreft,  krig,  alkohol,   overvekt og fedme m. fl.

Alt kan sies med samme mening, men på en helt annen måte.  Bli en produsent og bruker av positive, riktige ord, som “trigger” resultater du ønsker deg.

Mosjon for SUNN HELSE !    Demonstrasjon for FRED !   Kampanje for et RUSFRITT miljø ! Kampen for bedre ØKONOMISKE TIDER !   Idrett for en SUNN KROPP OG SUNN HELSE !   Jeg gleder meg og VIL LYKKES !

JACK CANFIELD:   “Antikrigsbevegelsen skaper  mer krig.   Kampen mot rusmidler  har  faktisk skapt mer misbruk,  fordi vi konsenterer oss om det vi ikke ønsker.

Det er greit å ha for seg hva  man ikke ønsker, for det besørger en kontrast som gjør at man kan si:  “Dette er det jeg ønsker”.   Men sannheten er jo at mer du snakker om det du ikke ønsker, eller snakker om hvor ille det er,  eller hele tiden leser om det og så sier hvor forferdelig det er – JA, SÅ SKAPER DU MER AV DET SAMME…..”

Mor Teresa var strålende.  Hun sa: “Jeg har aldri deltatt i noen kampanje mot krig.  Hvis du planlegger en kampanje for fred, kan du invitere meg.”

Hvis du er mot en spesiell politiker eller et politisk parti,  vær i stedet for motstanderen hans og hans politikk.  Ofte vil valgresultatene vippe i retning av den personen de fleste faktisk er imot, fordi han får all energien og oppmerksomhten.

 Sørg for at du i all din adferd bruker ord og tid på det du ønsker deg, og det du virkelig vil her i livet.  Skriv det ned, les det ofte, og gjenta det for underbevisstheten din så ofte som mulig.    Har du en sykdom?   Aksepter den, og overlat behandlingen av den til leger og eksperter, mens du konsenterer deg om “å ha god helse”.   Drøm om fred på jorden, mat til alle, og gode økonomiske tider. 

Ha en flott førjulstid.  FOKUSER PÅ DET DU ØNSKER DEG.   Tenk deg at du allerede har det.  Enten det er på jobben, –  i idretten, – i hjemmet, – i kjærligheten, – eller at du har  god  helse…  Ting vil skje.

Egil  (  ung , sunn, frisk, og har god helse !  )


Tags

alkohol, antikrigsbevegelsen, fedme, finanskrisen, fred, kampanje, kreft, krig, mor teresa, MOT, narkotika, overvekt, protestmars, rusmidler


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.