Hvordan beholde livsgnisten.

0  comments

Godt humør er faktisk noe av det viktigste i livet.   Sørg for å blande deg med noen som smiler og har en hyggelig positiv god kommentar.  Det er dokumenterte påstander om at humorister lever lenger.  Se derfor på filmer som gir en positiv opplevelse, som gjør at du ler.  Les hyggelige bøker og gå på hyggelige og morsomme teaterforestillinger og show.

En venninne  av vår  familie har sin far boende i Kristiansand.  Han er 92 år, sprek og et kjent ansikt i bybildet.  Han sykler  hver dag, året rundt.  Sist vinter ble han anbefalt å skaffe seg piggdekk av sin lege !!!.   Han er  alltid i godt humør og er selvironisk.

For  noen år siden fikk han skade på det ene øyet, og måtte til Arendal sykehus, øyeavdelngen.  Øyet var ikke til å redde, og måtte fjernes.  Da han etter ett år skulle få et nytt glassøye, spurte spesialisten om hvordan han ville ha øyet ?  Da svarte 92 åringen:

 ” Bare det er glimt i det – er jeg fornøyd”.

Det andre øyet var  dessverre også svakt, men en laseroperasjon reddet synet.  Dette feiret han med å kjøpe årsbillett på fotballaget Starts hjemmekamper  for seg og sin voksne datter med følgende kommentar:

” Jeg ser jo halve banen ”

Med en slik livsgnist og holdning til hverdagen er alt mulig.       Husk:

” EN SOM GIR OPP, VINNER ALDRI – EN “VINNER” GIR ALDRI OPP”


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.