Hvordan beholde livsgnisten.

Godt humør er faktisk noe av det viktigste i livet.   Sørg for å blande deg med noen som smiler og har en hyggelig positiv god kommentar.  Det er dokumenterte påstander om at humorister lever lenger.  Se derfor på filmer som gir en positiv opplevelse, som gjør at du ler.  Les hyggelige bøker og gå på hyggelige og morsomme teaterforestillinger og show.

En venninne  av vår  familie har sin far boende i Kristiansand.  Han er 92 år, sprek og et kjent ansikt i bybildet.  Han sykler  hver dag, året rundt.  Sist vinter ble han anbefalt å skaffe seg piggdekk av sin lege !!!.   Han er  alltid i godt humør og er selvironisk.

For  noen år siden fikk han skade på det ene øyet, og måtte til Arendal sykehus, øyeavdelngen.  Øyet var ikke til å redde, og måtte fjernes.  Da han etter ett år skulle få et nytt glassøye, spurte spesialisten om hvordan han ville ha øyet ?  Da svarte 92 åringen:

 ” Bare det er glimt i det – er jeg fornøyd”.

Det andre øyet var  dessverre også svakt, men en laseroperasjon reddet synet.  Dette feiret han med å kjøpe årsbillett på fotballaget Starts hjemmekamper  for seg og sin voksne datter med følgende kommentar:

” Jeg ser jo halve banen ”

Med en slik livsgnist og holdning til hverdagen er alt mulig.       Husk:

” EN SOM GIR OPP, VINNER ALDRI – EN “VINNER” GIR ALDRI OPP”

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *