Hvordan hente frem “den gode følelsen”

0  comments

Vi kan ikke stole på at andre mennesker vil bygge opp selvbildet for  oss.  Derfor må vi gjøre det selv.  En av de enkleste måtene å gjøre det  på er å lage et “suksessarkiv”.

I en mappe, eller notisbok skriver du opp alt du har oppnådd som du er stolt av.  Det byr de fleste imot å skrive ned egne positive prestasjoner.  Men suksessarkivet er bare til eget bruk.    Suksessarkivet virker best når det både omfatter ting som har med jobben å gjøre, og ting som angår familielivet.   Har du andre positive opplevelser (idrett/annen kultur) du har prestert – skriv det ned.  Det vitner om balanse i livet ditt.

Uansett hva slags situasjon du er i, eller kommer i, eller forventer å komme i,  ta en titt i suksessarkivet ditt.  Gode opplevelser og minner dukker frem.   Å minne seg om ens sterke sider, og gode opplevelser, gir en positiv innstilling, noe som øker sjansen for å oppnå enda flere gode resultater og få en bedre hverdag.

Alle vet at det er hyggelig, og at man ofte får en god følelse av å bla i gamle fotoalbum.  Bilder fra den gang vi var barn, bilder av  våre egne barn da de var små, bilder fra reiser o. s. v ..  La det “å bla” i gamle hyggelige album også bli endel av ditt suksessarkiv.     Nå er det vinterferie i store deler av landet.  Gjør noe ekstra i denne uken slik at også det  kan innlemmes i ditt suksessarkiv.

Forvent deg noen gode dager.  Husk:  DET DU FORVENTER – TENDERER TIL Å BLI SANNHET.   Forvent positivitet.  Gir du – så får du…

Lag deg et “suksessarkiv”.   Ha en flott vinterferie..       Egil.


Tags

Add new tag, fotoalbum, selvbilde, suksessarkiv, vinterferie


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.