Hvordan leve livet. Randy Pauch:”Den siste forelesning”

0  comments

Jeg vil at du bruker ca 12 minutter på å se vedsendte video,  “Den siste forelesning” av professor Randy Pauch som kun har få måneder igjen å leve. 

 Du har sjelden (aldri) vært med på en tilsvarende forelesning.  Foredraget handler ikke om døden, men om hvordan leve livet, om integritet, ærlighet og om å snakke sant. Den handler om viktigheten av å ha drømmer,  akseptere nederlag,  kunne tilgi,  ha de gøy og moro,  aldri gi opp, og hva  som er de virkelige verdier i livet.  Det handler om å leve nå. 

Problememet med å vente med å gjøre ting til i morgen er at når morgendagen kommer, så er det idag.  I dag, er altså  “i -går- dagens” i morgen.  Spørsmålet  er da hva gjorde du med  den muligheten.  Alt for ofte vil vi sløse bort i morgen, akkurat som vi sløste bort i går, og sløser bort i dag.  Derfor ikke vent.  Ikke sløs.   Sett igang i dag.  Det er ditt liv.

For de fleste av oss vil det komme:  en  i morgen, en neste uke, en neste måned, et neste år, et neste ti-år.    Det gjør det ikke for han du nå skal høre og se, Randy Pauch.  Se, lytt, lær og gjør deg egne refleksjoner..

Klikk her for å se video

Ha en fantastisk fremtid…Ta vare på deg selv.  Du er ditt ansvar.      Egil..


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.