Hvordan snu nederlag til suksess.

0  comments

 Om du vil snu nederlag til suksess må bevisstheten og underbevisstheten  samarbeide med hverandre.  Bevisstheten som vi kjenner godt fra før, er det bevisste selvet som tenker, føler, og tar beslutninger  –  men denne delen av bevisstheten er bare toppen av et isfjell som flyter over vann.  Underbevisstheten er langt større.  Den er resten under vann.  Men underbevisstheten har ingen tanker.  Den kan ikke forskjellen på rett eller galt og har ingen egen vilje til å ta beslutninger. “Den skjønner ikke forskjell på fleip eller fakta”

  Hvis du tror du ikke kan klare noe, hvis du tror du ikke kan gjøre noe, hvis du tror du ikke kan få noe, vil underbevisstheten  din tro på deg, og vise deg at du har rett.  Hva du enn tror på, vil underbevisstheten  skape omstendigheter som bekrefter det du tenker vil skje.

HENRY FORD: “Enten du tror du kan klare det eller ikke, vil du få rett uansett”

Underbevissheten har en utrolig styrke og bruker all sin kraft på å forsterke din tro.  For å oppnå suksess, er det viktig og nødvendig å la underbevisstheten være til hjelp.  Den vil motta ordre enten du vil eller ikke, pessimistiske eller opptimistiske.  Derfor fortalte min trener meg for 40 år siden, ett år før olympiske leker i Mexico ” at jeg allerede var olympisk mester”  Underbevisstheten ble “trigget” med dette absolutt hver dag og jeg(vi) ble mestere.  (Du må være før du begynner – å begynne før du blir )

At du noen ganger etter en hektisk dag, går til sengs med tanken: “Jeg er helt utslitt” , vil denne setningen surre i underbesvisstheten hele natten og du våkner sliten og uopplagt.  Videre utover dagen forteller du  til andre om din “slitenhet” og underbevisstheten oppfatter setningen, og du forblir sliten og uopplagt!!! 

Derfor har jeg i årevis, uansett situasjon, alltid sovnet inn med følgende  stimuli til underbevisstheten:  “Jeg er 17 år, ung, sunn, frisk og har god helse”. Setningen gjentas, helt til jeg sovner.  Jeg forteller aldri underbevisstheten pessimistiske, negative  tanker.

Underbevissheten er mest påvirkelig i innsovningsøyeblikket.  ( fra beta ned i alfa søvnbølger.)  Derfor uansett hvor hektisk du har hatt det, fortell deg selv: ” i morgen vil jeg våkne og føle meg uthvilt og pigg og klar for en ny deilig dag”.

Underbevisstheten har ingen egen vilje.  Den kan bare motta ordre, og du må gi disse. Du er nødt til å la underbevisstheten motta tankene dine, og tvinge den til å tro på dine overbevisninger.  Hva du enn tror på, vil underbevisstheten  bevise som sannheter. 

Om en overvektig mann tror han ikke kan bli slank, kan han heller ikke bli det.   Han kan gå på dietter for å redusere vekten, men så lenge han tenker at han ikke kan gå ned i vekt, vil underbevisstheten skape omstendiigheter som hindrer ham i å gjøre det.   For å snu et nederlag til suksess må du ha en sterk tro på at suksess er mulig, og lage et mentalt bilde av deg selv som vellykket.  

Uansett hvor tykk eller feit du er, fortell deg selv hver kveld, og se på deg selv i speilen hver dag med følgende setning: ” Jeg er slank, sunn og har god helse – slank, sunn og har god helse”  Visualiser deg selv “slank”.   Vær tålmodig, og etter en stund vil underbevisstheten skape de rette vilkårene for suksess.  Underbevisstheten er som tjeneren.  Den kan ikke tenke selv.  Ikke bestemme hva som er rett og galt, den kan bare gjøre som den blir fortalt.  Den virker akkurat som autpiloten i min seilebåt. Hvis jeg trykker på kurs 180 gr syd, så seiler den mot 180 gr mot syd.  Ikke før jeg slår av autpiloten, til manuellt, endrer den retning dit jeg vil den skal seile..  Derfor er det så viktig at du er forsiktig med hvilke tanker du tenker og hvilke selvbekreftelser du gjentar til deg selv, spesielt før du sovner.

Det er utrolige mengder potensiale tilgjenglig  i hver og en av oss.  Derfor bør du stelle  med underbevisstheten din som om den er en vakker potteplante du vil skal holde seg fin.  Om vi bare gjør de riktige selvbekreftelsene på det riktige tidspunktet kan vi utføre mirakler. 

JOHN HAGELIN: “Når vi ser oss rundt – ja, selv når vi betrakter våre egne kropper – er det vi ser, bare toppen av et isfjell.”

Du har enorme ressurser.  God sommer.  EGIL.


Tags

mexico, mirakler, nederlag, selvbekreftelse, slank, suksess, tykk, underbevissthet


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.