Hvordan visualisering skaper virkeligheten!

1  comments

visualisering.jpgNoen mennesker er flinke til å visualisere, andre ikke.  Noen ser klare detaljer, andre bare grå konturer.  Visualisering kan øves og forbedres.  De som sier de ikke kan visualisere, tar feil.  Hvis jeg ber deg om ikke å tenke på ditt soverom akkurat nå, vil ditt indre bildet av soverommet allikevel dukke opp. Ikke visualiser ditt eget soverom !!  Der ser du, bildet av soverommet dukket opp. Ordet “ikke” dugde ikke, ordene “ditt soverom” ga respons.

Folk er ofte flinke til visualisere dersom de skal gjøre noe de gruer seg for. De skaper seg på forhånd et bildet av hvordan det kommer til å gå, negativt.  Dette bildet dukker stadig opp, og forsterkes ubevisst.  Dette resulterer ofte i  frykt, uro og depresjon.  Det endelige resultatet ble dårlig, som tenkt på forhånd.  De fikk rett.  ( selvoppfyllende profeti)

Derfor er det viktig at du visualiserer situasjonen du skal inn i med et positivt fortegn. Dann deg bilde av situasjonen  slik den er når du har lykkes med å nå målet. Det du ønsker å oppnå.  Se deg selv  at du allerede er der du ønsker å være.-  At du er det du ønsker å bli.-   At du har holdt en fengende tale eller et foredrag –  At du har gjort et godt salg – At du er en kjærlig ektefelle – At du er en omtenksom snill foreldre –  At du er vinner av norgesmesterskapet – At du er olympisk mester o s v.

Hvis du klarer å skape et positivt mentalt bilde i ditt indre som viser deg selv i en situasjon der du har nådd målet du har satt deg, vil underbevisstheten etter hvert akseptere dette som et faktum.  Du opplever en godfølelse som vil hjelpe deg mot det du ønsker.

Husk, underbevisstheten  klarer ikke å skille mellom fleip eller fakta, eller mellom tenkte og reelle handlinger.  Klarer du og utnytte de mentale kreftene som ligger i denne type mental trening, visualisering, klarer du alt.

Effekten av visualisering, mental trening, er best dersom den utføres i avslappet og avspent tilstand.  Selv har jeg i alle å hatt glede av positive setninger, bilder, idet jeg går inn i nattesøvnen.   Jeg sovner, hjernen sover aldri.

Lære mer om visualisering – sjekk ut Quantumjumping.no

Egil


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.