Hvorfor er de beste best ? – Ole Einar Bjørndalen igjen.

0  comments

Ole Einar Bjørndalen klarte det igjen. GRATULERER.  For en fantastisk idrettsmann. 

oeb.jpgSitat VG 7.3-2005 Mental Fokus: ” Kvelden før hvert løp skriver Ole Einar ned i detalj hvordan han skal gjennomføre morgendagens løp.  Hvordan første innskyting skal gjennomføres.  Den første løpstrekningen. Den første skyteserien…. Alt noteres til minste detalj.  (Bjørndalen sovner – hjernen, underbevissheten, sover aldri )  Morgenen etter  gjennomgår Bjørndalen arbeidsoppgavene.  Alt som ble skrevet ned blir hentet frem.  Deretter mediterer han i 20 minuter.  Da ser han hele løpet foran seg.  Så er han klar…..”      

 Ovenstående sitat viser hvordan Bjørndalen og de beste jobber, og at de har skjønt  hvordan loven om tiltrekning virker.  Det å sette seg høye mål.  Bjørndalen vinner ikke bestandig, men oftere enn de andre.  Han aksepterer nederlag, men planlegger dem aldri på forhånd. Han maksimerer nuet, og angriper offensivt hver eneste gang med riktige tanker. 

Bjørndalen har gjort hjemmeleksa si.  Han er godt forberedt.  Hvis du gjør det samme i din hverdag vil du få et helt annet liv.  Det kryr av små og store seirer for oss alle hver dag hvis vi bare forbereder oss og tør å tenke tanken.

Napoleon Hill: ” HVA ENN MENNESKET KAN TENKE OG TRO – KAN MENNESKET OPPNÅ ”

“STØRRELSEN PÅ DIN SUKSESS BESTEMMES AV STØRRELSEN PÅ DIN TRO”

Ha en flott februar uke — Egil S..


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.