“Jeg er blind!”

1  comments

Jeg skrev litt om følelser i siste blogg.  Rett etterpå skjedde jordskjelvstragedien på Haiti. Forferdelige tilstander blir vist oss på TV og i aviser hver dag. Vi synes det er ille og får medfølelse for de som opplever det. Allikevel bringer det ikke våre følelser helt ut av kontroll..

gibidrag-onHvorfor ikke? Nei, tragedien BETYR  ikke nok for oss. Den er for langt unna, og gjelder ikke noen av våre nærmeste. Jeg håper allikevel at vår medfølelse gjør at vi alle støtter hjelpearbeidet. Ring tlf 82044789, Redd Barna, og du har gitt 200,- kr.

Ingebrikt  Steen Jensen forteller en liten historie om det å gi, og som vekker medfølelse;

“New York på ettervinter/tidlig vår.  En tigger, med hvit stokk sitter på fortauet med en kopp for småpenger og en plakat med teksten ” I AM BLIND”   En mann kommer forbi og spør om hvordan det går? Den blinde tiggeren sier at det går dårlig, nesten ingen gir penger. Mannen spør om han kan få tilføye tre ord på plakaten, og tiggeren svarte ja gjerne.  Mannen skrev tre ord og gikk.

Dagen etter kom han tilbake og spurte hvordan det gikk? Den blinde tiggeren svarte med begeistring at han stadig måtte tømme koppen for penger, og lurte på hva i all verden  mannen skrevet ?”

På plakaten sto det nå: “I AM BLIND – AND IT`S SPRING

Enkle ord og væremåter kan skape gode følelser som igjen skaper gode resultater, uansett hva du driver med – idrett,kjøp,salg,eller forhold til familie, venner og egne barn… The Law of Attraction. Bomerangloven. Gir du – så får du!

Egil

Ukens ordtak: “Takknemlighetsgjeld er den eneste gjelden som gjør menneskene rikere


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Hei Egil!

  Takk for inspirasjonen i går og bloggen din fyller på enda mer!
  Historien om sønnen din (seilbåt i storm), gjorde inntrykk på meg.
  Jeg opplevde veldig sterkt at du formidler tydelig viktigheten av følelser som prestasjonsdriver. I Pm har vi definert humør, vinnervilje og spesialisering som våre verdier. Humør står sentralt.

  Alt i livet påvirker følelsene våre. Vi er hele mennesker.
  Media har en viktig rolle. Det er trist å tenke på at når journalistene mister interessen, er Haiti overlatt til seg selv. Vi har sett det før.

  Jeg er derfor glad for rådet ditt om å lukke øynene i blant.

  Likevel – humøret er på topp, her hos oss i Pm(og hjemme) startet dagen med mye latter!

  Frode, PRIVATmegleren

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.