RØYKESLUTT/Signe Tynning TV2.

1  comments

helsesmilDen sjarmerende vertinnen i GodMorgenTV2, Signe Tynning har bestemt seg for slutte å røyke 1. november. Hun blir nedringt av eksperter, psykologer, hypnotisører og andre og får hundrevis av gode råd. Feilen med mange av rådene er ordet “røyk” dukker opp i alle sammenhenger.

Et av mange råd er at hun skal skrive ned alle grunner for at  hun vil slutte med å røyke. “Jeg vil slutte å røyke fordi o s v” Hver gang hjernen hører/ser ordet røyk, setter hjernen igang det psykologiske “suget” og behovet for å røyke (foreta langsomt selvmord) dukker opp. Når de som har sluttet møter venner og kjente, spørres det alltid om hvordan det føles å være røykfri. Ordet dukker opp igjen, og røyksuget starter pånytt. Mange som slutter melder seg også inn Røykesluttgrupper!!

Kjære Signe, og alle dere som ønsker å være røykfrie. Meld dere ikke inn i noen røykesluttgruppe. Meld dere inn i en SUNN LIVSTIL GRUPPE. Sørg for at ordet RØYK i alle sammenhenger er et forbudt ord.

Skriv ned en liste om hvor sunn du ønsker å være. Skriv ned fordelene ved å ha god helse. Skriv ned hvilken sunn livstil du ønsker å ha. Skriv ned et sunt kosthold. Skriv ned hva slags forbilde du vil være for dine barn, evt barnebarn. Når du snakker med mennesker og de spør, svar at du har startet et nytt sunnere liv, og fortell hva du gjør for å holde deg ung, sunn, og leve lenger. Jo mer du snakker om din sunne livstil til andre, dess mer forpliktelse får du overfor deg selv og ditt fremtidige liv. Heng opp bilder av sunn livstil. Heng opp bilder av frukt og grønt. Heng opp bilder av personer du vet er sunne og tenk deg inn i deres sted. “Act as if”

Gjenta for hjernen din hver kveld i innsovningsøyeblikket at du allerede er det du ønsker å være i fremtiden:” SUNN, FRISK OG HAR GOD HELSE” Husk at hjernen ikke skiller mellom fleip eller fakta. Hjernen vil etterhvert oppta dine bilder, tekster, og din visualisering som en sannhet som brennes inn i din underbevissthet.

Du vil også etterhvert merke at du søker sunnere kosthold. Øk inntaket av solmoden frukt og rå grønnsaker. Moderne forsking sier at “5 om dagen” er for lite. Til tross for kampanjer, spiser vi bare ca ” 2 om dagen”. Derfor spiser jeg selvfølgelig JuicePlus+ i tillegg. Du finner alt om Juiceplus her på min blogg, eller du ringer meg på 90030670. Juiceplus er vitaminer, mineraler og fytokjemikalier fra tilsammen 17 forskjellig solmoden frukt og rå grønnsaker ( tilsammen ca 2,3 kilo pr dag). Vann, sukker og salt er
fjernet. Juiceplus+ er investering i sunn helse, et langt liv.

Mange, som Signe Tynning, finner på unnskyldningen at det tar lang tid å legge bort gamle vaner ! NEI. Gamle vaner legges bort her og nå hos alle mennesker, når ønsket om å leve lenger er tilstede.

Eksempel: Hvis du og jeg flyr til England og leier oss en bil. Du skal være sjåfør. Du begynner og kjøre, og umiddelbart legger du om en gammel vane, og du har ingen problemer med det. Du kjører på venstre side av vegbanen. Du endret tankemønsteret, og handlet deretter. Hvis ikke ville du dødd.

DU ER SUNN, FRISK, HAR GODE SUNNE VANER OG VIL LEVE BEDRE LENGER.

Nyt høsten. Kom deg ut i marka minst 3 ganger pr uke og ventiler inn masse frisk luft.

Egil…


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. hei, Jeg så deg på Go morgen fant da ut at jeg burde lese boks di, er det mulig å få kjøpt boka , det sitter mellom ørene? Hos meg er det mye som skulle vært fjernet mellom ørene.
    mvh Inger Tangvik

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.