Takknemlighet!

0  comments

Benytt påsken til å bli starten på ditt fremtidige liv. Sørg for aktiviteter som øker pulsen litt.

Pust inn masse frisk luft, drikk vann, og ta deg tid til å lese en god bok. Dukker solen opp, er det et godt råd å benytte litt tid i den, slik at kroppen produserer det viktige D-vitaminet, som forebygger sykdommer.

Sollyset gjør også at kroppens produksjon av søvnhormonet Melatonin stanser og du blir piggere.

Spis i tillegg minst 5-8 ganger solmoden frukt og grønt pr dag. Ikke stol på at livet ordner seg selv – Du må gjøre noe for at det skal bli bra – Ditt liv er ditt ansvar.

Klikk på Juice Plus over denne bloggen.  Lær deg mer om hva som er viktig angående god helse.

I tillegg bør vi være mer takknemlige for det vi allerede har. Tenk på “Thomas” i forrige blogg. Velg riktige positive tanker og handlinger.

“Alle” vet at fysisk aktivitet er sundt. “Alle” vet hva som er sundt å spise. “Alle” vet at hjernen responerer på riktige tanker.

Velg RIKTIG i ditt liv, og vær takknemlig. Anything is possible. Les følgende historie av Lee Brower:

Alle har vel perioder da  de sier:”Saker og ting går ikke som de skal”,eller: “Nå går det skikkelig dårlig.”

En gang vi hadde problemer i familien, fant jeg en stein, og jeg ble sittende og holde den i hånden. Jeg tok den med meg, den ble liggende i lommen min og jeg sa:

Hver gang jeg rører ved denne steinen, tenker jeg på noe jeg er takknemlig for.” Så hver morgen når jeg står opp, tar jeg den ut av klesskapet, putter den i lommen og gjennomgår alt jeg er takknemlig for. Og hva gjør jeg om kvelden? Jeg tømmer lommene mine, og da dukker den opp igjen.”

Jeg har hatt noen forunderlig opplevelser med denne ideen. En kar fra Sør-Afrika så at jeg mistet den. Han spurte: “hva er det for noe?”

Jeg forklarte ham det, og han begynte å kalle den en takknemlighetsstein. To uker senere  fikk jeg en e-post fra ham i Sør-Afrika der han skrev:

“Sønnen min holder på å dø av en sjelden sykdom. Det er en ny type hepatitt. Kan du sende meg tre takknemlighetssteiner?”

Det var jo bare vanlige steiner jeg fant her og der, så jeg svarte at det skulle jeg gjøre. Jeg måtte forsikre meg om at steinene var helt spesielle, så jeg gikk bort til bekken, fant noen passende steiner og sendte dem til ham.

Fire eller fem måneder senere fikk jeg en e-post fra ham. Han skrev:

“Sønnen min er på bedringens vei, det går virkelig fremover.” Og videre:

“Det er forresten noe jeg må fortelle deg. Vi har solgt over tusen steiner for 10 dollar stykket som takknemlighetssteiner, og alle pengene har gått til veldedige formål. Tusen takk skal du ha.”

God Påske.

Egil.

Ukens Ordtak: “En ferie gir oss sjansen til å se bekover, og fremover, og stake ut en ny kurs.


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.