TRO blandet med VILJE, gir resultater.

0  comments

Tro er nøkkelen som kan låse opp den rette døren for oss alle.  Den er redskapet som kan hjelpe oss ut av våre “fengsler” slik at vi kan lykkes i livet.  Det er en kraft vi alle har, men få bevisst bruker. Ingen har mer enn andre.  Derfor er ikke spørsmålet om vi tror, men om vi bruker vår tro på en riktig måte. 

 Tro som en positiv kraft kan hjelpe oss med å oppnå det vi ønsker.  Tro som en negativ kraft kan føre oss inn i fortvilelse og mørket.  Det finnes ikke noe slik som fravær av tro, det er enten det ene eller det andre – optimisme eller kynisme og fortvilelse.  VELG OPTIMISTISKE TANKER.  (tro på at ting er mulig)

I USA , nå i helgen, var en av verdens største idrettsbegivenheter.  Super Bowl -finale, mellom storfavorittene New England Patriots , som hadde 19 seirer på rad,  og New York  Giants.  Disse var ikke levnet en eneste sjanse til seier blant ekspertene.

New England Patriots ledet, som ventet, kampen 14-10 til det gjensto snaue tre minutter.    Giants eneste lille håp , var å score på en såkalt “touch-down.” Giants ville vinne, jobbet knallhardt de siste minuttene og avsluttet med en perfeckt “touch-down”, og vant.  

Etter matchen ble en av spillerne intervjuet: (sendt på norsk TV i går kveld søndag)

“VI HADDE ALLE ODDS I MOT OSS, MEN VI TRODDE PÅ OSS SELV – OG DET ER DET SOM GJELDER ”

Tro på deg selv.      Egil..


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.