TRO og LIDENSKAP SKAPER SUKSESS – Hareide, Iversen og Carew ?

0  comments

hareide.jpgVar det klokt at landslagsjef Åge Hareide allerede for mer enn et halvt år siden uttalte at han ville gå av, hvis landslaget ikke klarte å kvalifisere seg til Europamesterskapet ?. Med ordet: “hvis”, meldte han om en tvil på egne og andres ferdigheter i stedet for å skape “en tro på at det er mulig”- kultur. Tvilen var sådd og “loven om tiltrekking” startet, og han/landslaget klarte det ikke.

I dagens Aftenposten kom derimot den største overaskelsen. To landslagspillere viste total mangel på interesse for egen idrett, total mangel på interesse og lidenskap for det “yrket” de bedriver.

De fleste jeg kjenner i andre idretter og yrker som lykkes, har en lidenskapelig og stor interesse for det de driver med. Mens de fleste av oss idrettsglade nordmenn gleder oss til mye stor idrett, under EM i fotball på TV til sommeren presterer for eksempel JOHN CAREW å si følgende:

Aftenposten 23.11.07 s 30/31, sitat:
“Jeg holder ikke med noen og kommer heller ikke til å se noen kamper. Muligens vil jeg se semifinalene eller finalen, MEN JEG HAR ANDRE FORNUFTIGE TING Å GJØRE” !!!!

STEFFEN IVERSEN:
Sitat:
” Ingen (favoritter) og jeg tror faktisk ikke jeg kommer til å se en eneste kamp. Det er synd at verken Norge eller England er der, og hvis du spør meg etter finalen tviler jeg at jeg vet hvem som ble mester” !!

Betyr dette at de som forbilder innenfor fotballen ikke engang gidder å se på de beste ?

Når nå Hareide har bestemt seg for å fortsette som trener, vil det bli riktig å satse på spillere som viser stor interesse for sin egen idrett.

Ønsker du å lykkes i noe, i jobben, idretten eller andre sammenhenger – så er det å ha en lidenskapelig interesse for det du driver med viktig. Å yte det lille ekstra. Å vise interesse for andre. Se, lytte og lære. Å glede seg over andres prestasjoner. Å tro på det du driver med. Vise glede og entusiasme, jobbe knallhardt, og jeg garanterer suksess. Ingen stopper den som vil nok, og yter det lille ekstra.

Bedriftsleder og eier Jens Petter Ekornes har alltid hatt en lidenskapelig tro på sin bedrift, sine ansatte og sitt produkt.  Han, de ansatte, og stolen Stressless har vært, og er en suksess.  Jens Petter Ekornes har alltid levert det lille ekstra, og aldri mistet troen.  Han er en vinner.

Ha en god week-end
Egil..


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.