Tusen takk Marit Breivik. + VM for Håndball herrer.

2  comments

Tusen takk for alle gleder du har gitt mange av oss idrettsinteresserte, og takk for “opplæring” av godt lederskap, og at norsk idrett fremdeles kan ha glede av å benytte deg og dine kunnskaper i tider som kommer.   Du er usedvanlig verdifull og et utrolig godt forbilde.  Jeg er stolt over å kjenne deg.

Les bloggen jeg skrev den 16. desember 2007.

Det kan nå også se ut som at det norske herrelandslaget har fått en trener, som har forstått at man ikke kan skremme folk til å spille bedre.  Han har også en involverende lederstil.  Han tillater utøverne å feile, som er en forutsetning for til slutt å lykkes.   Kanskje burde den  talentfulle og dyktige spilleren Erlend Mamelund fått hvilt litt mer på benken.  Han er tydelig skadet og bærer preg av det med litt for mange feil.  Men du verden hvor gøy det er å se gutta i aksjon.  Ikveld (tirsdag) er en avgjørende kamp mot Polen.  Jeg blir ikke overasket om Norge vinner.  De har i alle fall rett innstilling.  De tror at det er mulig.

En ting er morsomt (trist) å registrere ut ifra mine teorier om at du må bruke riktige ord før du skal prestere.  I en viktig “time-out”  i en viktig kamp,  noen få minutter før slutt sa Johnny Jensen:  “Gutter, nå må VI IKKE PÅDRA oss noen dumme 2 minutters utvisninger”.  Ordet IKKE er et hjelpeord, verbet PÅDRA er hovedordet som underbevisstheten/hjernen har et forhold til.  Kampen begynte igjen, og det første Jensen gjorde var å PÅDRA seg en dum 2 minutters utvisning!!  ( se bloggen av 17. juni 2008 ) 

I neste kamp, (søndag mot verdensmesteren Tyskland) var det utrolig spennende de siste minutter.  Norge ledet med 2 mål og det var bare få sekunder igjen av kampen.  Treneren ba om ny “time-out”.  Dyktige Johnny Jensen var igjen frempå og sa:  “Nå må vi IKKE sprette og rote bort ballen”.  !!

 Det første Kristian Kjelling gjorde da ballen ble igangsatt var “å sprette ballen”, han gled, rotet bort ballen og Tyskerene fikk mål. (underbevissheten vant)

8 sekunder igjen. Norge ledet med ett mål,  Håvard Tvedten fikk ballen, han “spratt den, gled og rotet” den bort slik at Tyskerne fikk ballen.  (underbevissheten vant igjen)   Heldigvis somlet tyskerne også de siste sekundene slik at Norge vant.   Gratulerer.  Seier over verdensmestrene.

Altså igjen: HUSK Å BE DEG SELV, BARNA DINE, EKTEFELLEN DIN, MEDARBEIDERNE DINE,  IDRETTSFOLKENE OG ANDRE  OM HVA DU VIL SKAL SKJE, HVA DU ØNSKER DEG.  (aldri hva du ikke ønsker)  Husk: Loven om tiltrekning.

SITT PENT VED BORDET.  –  BRUK SYKKELHJELM. –  GÅ PÅ GRØNT LYS. – KOM TIDSNOK. –  HUSK.-  SPAR PENGENE.-  KJØR TIL HØYRE.-  RYDD OPP.-  DU ER EN ORDENSMANN.-  VÆR STILLE. – HOLD DEG HER. – TREFF BLINKEN. – SKYT BALLEN I MÅL.  –  GOLFBALLEN I HULLET. – VIL LYKKES –  VÆR SUNN .-  VÆR SNILL. ( i stedet for IKKE VÆR SLEM)    ———————-

Alt kan sies og utykkes på en positiv måte – og jeg garanterer atferdsendring og bedre resultater uansett hva du driver med.  .

Det blir spennende ikveld.    Egil…

Onsdag morgen:  Desverre håndballgutter- det gikk ikke.  I hektiske sluttminutter “rotet” de bort ballen igjen.  Guttene tapte på det “som sitter mellom ørene”  Underbevisstheten vant igjen.  Stressfaktoren ble for høy – dette til tross for at de fleste av disse daglig spiller tøffe kamper i europeiske proff-ligaer.  Norge må få kultur for “å tørre og tenke stort.”  Når vi slår verdens beste lag i enkeltkamper – er vi egentlig fysisk og teknisk gode nok.  Men når målet er “å nå en semifinale” blir det for smått.  Danskene tenker kun en ting: Å VINNE FINALEN.  Om de lykkes vet vi ikke, men danskene er  aldri i tvil om målet.   Det er stort.


Tags

blinken, Håvard Tvedten, Johnny Jensen, Kristian Kjelling, lederskap, marit breivik, ordensmann, sykkelhjelm


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.