Vær VISJONÆR. Tenk STORT. Heia Stabæk.

0  comments

GRATULERER STABÆK.  Endelig kommer seriegullet til Bærum.

I 1990 hadde den visjonære Stabekkmannen og  reklamemannen, Ingebrigt Steen Jensen, sammen med andre Stabæk-fans, et “boblemøte” hvor det sprudlet av tanker og ideer.  Stabæk spilte fotball i 4. divisjon.   “Boblemøtet”  bestemte seg for at laget skulle opp i eliteserien og vinne cupfinalen i 1995.  Målene var konkrete, bevisste, tidsbestemte, høye, de ble skrevet ned og gjort synlige.  Akkurat slik riktige mål skal være.

Entusiasmen blant tilhengerne ble enorm.  Ting begynte å skje. (the law of attraction) Stabæk gjorde en rekke riktige ting.  Fremgangen kom. De rykket oppover i divisjonene, og vant cupfinalen 1998.  Nå i helgen vant de en avgjørende kamp  mot Brann i eliteserien og blir seriemestere 2008.  De har bommet litt på de tidsfrister som ble satt opp, men det spiller ingen rolle.  De aksepterte sitasjoner som oppsto men ga aldri opp.  I år har de også en unik mulighet til å vinne en ny cup-tittel i oppgjør mot Vålerenga søndag 9. november.  Jeg tror de klarer det.

Stabæk med trener har et flott spillesystem.  Men det er ikke det viktigste.  Stabæk har en rekke meget dyktige individualister, både på banen, i administrasjonen og i støtteapparatet som alle jobber mot et felles høyt mål. 

Noe som er vel så morsomt som fotballresultatene et at noen av de samme entusiastene fra 1990 hadde et nytt ” BOBLEMØTE” for noen få år siden angående Stabæks fremtid.  Resultatet av dette møte var at de ønsket seg nytt fotballstadion på Fornebu.  De ønsket seg Norges flotteste anlegg  og hvorfor ikke med blått kunstgress ???  ( Blått er Stabæks klubbfarger – se forrige blogg om farger/Heia NOrge)

Jeg bor noen hundre meter unna Fornebu og går regelmessig fotturer i området.  Jeg har fulgt byggeprossessen fra utsiden. Om noen måneder er resultatet av “boblemøtet” ferdig og heter Telenor Arena.  Et fenomenalt byggverk.  Gå inn på www.telenorarena.no og du forstår hva jeg mener.  Om banen får blått kunstgress aner jeg ikke – men det spiller ingen rolle.    Loven om tiltrekning er nemlig slik at hvis du ikke får akkurat “det store” du ønsker deg – så får du i alle fall noe “større” enn hva du har.  Stabæk får Norges flotteste anlegg.  Jeg er ikke noen spesiell fotball-fan, men skal selvfølgelig gå å se “min klubb” Stabæk noen ganger i sesongen 2009.

Det flotte med Stabæk er at de har tort å tenke STORT.  Visjonen fra 1990 ble skikkelig forankret i et fotballmiljø.  Det urealistiske ble ufarliggjort og ble gjort mulig.  Stabæk har klart det.

Gjør som entusiastene i Stabæk.  Sett deg ned og skriv opp en rekke ting du drømmer om. La det boble av ideer og drømmer.  Ikke bry deg om det du skriver ned er realistisk.  Det er lov å fantasere.  I fantasien ligger en mengde energier.  Jeg er medlem av en ekslusiv klubb som heter GULLKLUBBEN.  Kun for olympiske gullvinnere i Norge. Vi er idag mer enn 100 levende medlemmer.  Alle medlemmene har utført noe som var urealistisk i utgangspunktet.  De satte seg knallhøye mål, tillot seg å fantasere, arbeidet hardt og resultatet kom.  De ble olympiske mestere. 

Stabæk har klart sine mål.  Kjell Inge Røkke har klart det.  Arve Tellefsen har klart det.  DU KAN KLARE DET. Ingen stopper den som vil nok…  Avhold ditt eget “boblemøte” idag.

Lykke til …    Egil

 


Tags

fornebu, gullklubben, ingebrigt steen jensen, Stabæk, telenorarena


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.