Vil du gifte deg med deg ?

0  comments

Er du en person du ville giftet deg med hvis du var av det motsatte kjønn ? Er du en du ville ansatt hvis du var arbeidsgiver ?  Er du en du kunne tenkt deg å hatt som sjef ?  Er du en du ville hatt som din mor eller far ?  Er du en du ville hatt som din veileder ?  Er du en du ville spilt på samme lag som ?    Er du en person du kunne tenkt å hatt som din trener, eller trener av laget ditt ?  Er du en som du kunne tenkt deg var lærer for deg ?  Er du en person du ville spandert en god restaurantmiddag på ?  Er du en du ville hatt som din beste venn ?  Er du en person du ville kunne stolt 100 % på ?  Er du en person du svært gjerne ville bedt  hvis du skulle arrangert et festlig selskap ?   Er du en person du ville gått i kompaniskap med,  hvis du skulle startet en ny bedrift ? 

Gjør en evaluering av deg selv med jevne mellomrom.  Still deg noen enkle spørsmål som de ovenfor.  Kanskje vil du finne ting ved egen væremåte som kan endres.

James Arthur Ray, forfatter av “The science of Success and Harmonic Wealth” www.jamesray.com sier:

Hvordan kan du forvente at noen vil sette pris på ditt selskap hvis du ikke setter pris på det selv ?  Og igjen er  loven om tiltrekning eller Hemmeligheten  i ferd med å bringe det inn i livet ditt.  Du er nødt til å bli fullstendig klar på dette punktet.  Her er spørsmålet jeg vil be deg om å vurdere: 

Behandler du deg selv  slik du vil at andre mennesker skal behandle deg?   Når du ikke behandler deg selv slik du vil at andre skal behandle deg, vil du aldri klare å endre på tingenes tilstand.  Handlingene er dine kraftfulle tanker, så hvis du ikke behandler deg selv med kjærlighet og respekt, sender du et signal som sier at du ikke er viktig nok, verdifull nok eller ikke har gjort deg fortjent.  Det signalet vil fortsette å bli “kringkastet”, og du vil oppleve flere situasjoner med folk som behandler deg dårlig.  Disse menneskene er bare  virkningen.  Tankene dine er årsaken. 

 Du må begynne å behandle deg selv med kjærlighet og respekt, sende ut det signalet og koble deg inn på den frekvensen.  Da vil loven om tiltrekning flytte på hele universet, og livet ditt bli fullt av mennesker som er glad i deg og respekterer deg.

Husk at din viktigste oppgave er DEG.  Når du prioriterer deg, –  din helse, –  det å ha gode følelser ved at du smiler og er raus, – vil den ypperlige positive frekvensen stråle ut å berøre alle i din nærhet.  Vær en venn du ville hatt som venn.

Dikteren Kolbein Falkeid  har et vakkert dikt om venner:

Det er langt mellom venner –

mellom venner ligger mange bekjentskaper og mye snakk.

Venner ligger der som små lysende stuer langt borte i fjellmørket.

Du kan ikke ta feil av dem.

 

 


Tags

arbeidsgiver, deg, ektefelle, falkeid, far, frekvensen, Hemmeligheten, kolbjørn, mor, positive, Ray, venn, venner


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.