ÅRETS FORBILDE. Dagfinn Enerly . GRATULERER.

0  comments

dagfinn.jpgPå årets idrettsgalla på Hamar sist lørdag ble Dagfinn Enerly ( se blogg nedenfor ) tildelt tittelen “Årets forbilde” ET VELDIG GODT VALG.  Jeg fikk hans bok, “Så fort kan livet snu” til jul.  Av alt det gode i boka, er avslutningen aller best.  Dagfinn gjør det som alt for mange av oss har glemt, han takker.  Han bruker 3 sider på å takke alle de som har hjulpet han dit han er i dag.  Han benyttet også anledning til å takke på direkten under TV-sendingen på Hamar.

Dagfinn har skjønt at man ikke blir god alene, og at takknemlighet er en kraftfull prosess for å omkanalisere din egen energi og bringe mer av det du ønsker inn i livet.  Dagfinn er takknemlig for det han har i dag, han sier det, og dette vil tiltrekke han flere goder.  Han har forstått at til tross for sin spesielle situasjon er humør,latter og lykkelige tanker viktig for kroppens egen biokjemi, som etter hvert vil gi han en friskere og sunnere kropp.  Og målet hans er klart.  “Han skal på bena”  Ønsket er sterkt, og han sørger for at tankene, ordene, handlingene og omgivelsene ikke er i strid med sine ønsker.  En voldsom uforklarlig kraft oppstår.

Det Dagfinn gjør, er overførbart til oss alle.  Vær takknemlig for det du allerede har, og du vil tiltrekke deg flere goder.  Bruk det nye året, 2008, til å skape forventninger til deg selv og ditt liv.  Sett krav til deg selv.  Takk for at du kan stå  opp hver morgen.  Takk de du har rundt deg. Takk på forhånd for det du ønsker deg.  Visualiser fremtiden, og det vil skapes kraftfulle tanker og følelser av å ha det  allerede nå.  All suksess sitter, og starter,  mellom ørene.  For å kunne lykkes “der ute” er det viktig å lykkes “der inne” først.  Gjør en mental og fysisk innsats, og resultater vil komme.  INGEN STOPPER DEN SOM VIL NOK, og viser takknemlighet.

Egil.


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.