Bravo, Gunnar Pettersen & Co

0  comments

Håndball EM er i gang, og våre helter har hatt en forrykende flott innledning.  Seier over to  av verdens beste håndballnasjoner, Danmark og Russland.  Kampen mot Russland var noe av det flotteste jeg har sett nordmenn har levert.  Det vi ser er en gjeng med dyktige  utøvere med individuelle ferdigheter  og spisskompetanse som  offensivt samarbeider mot et felles mål.  De tør å ta ansvar og gjemmer seg ikke bort.  De gjør hverandre gode, og det gleder meg spesiellt at Frode Hagen ( 9 mål mot Russland) til VG lørdag sier at : det å komme gjennom tre kamper i Drammenshallen med tre seirer og ha full pott til mellomspillet er det han ( de ) har drømt om.  

Drømmer er viktige.  Jeg håper at de fortsatt tillater  seg å drømme.  Drømme om EM – Gull..  Det er ingen grunn til at ikke disse flotte atletene kan vinne EM.  Marginene er små mellom seier, uavgjort og tap.  Det viktigste er de tør å tro på det selv.  Tro på seier og at det er mulig gir oftere “stang inn” i stedet for “stang ut”

Ingen av oss TV tittere vil klandre dem dersom de ikke klarer det.    Idrett er og skal være en lek, uansett hvilket nivå man er på.  Det er lov til å si at man vil vinne, uten at “janterne” skal kritisere dem etterpå dersom de ikke klarer det.   Håndballgutta har det som skal til: God Fysikk –  God teknikk – Godt system – God trener – Gode individuelle ferdigheter – Sterk vilje .  Hver eneste en av dem er “best på det de er bra på ”  Det handler nå om å glemme statistikk, hva som har skjedd i tidligere mesterskap,  leve i NUET, og  TRO på at det er mulig. ( se min blogg 22.aug: “Tro flytter fjell”)

Jeg tror de kan vinne.   ( – og for en festlig TV-idrett )      Lykke til videre,    Egil


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.