DET LILLE EKSTRA

0  comments

det-lille-ekstra.jpgEn av mine “klassikere” når jeg snakker med mennesker som ønsker å lykkes, er at de sørger for at “DE BLIR BEST PÅ DET DE ER BRA PÅ”.

  Det handler om å utvikle spesielle ferdigheter, ha det man kaller spisskompetanse.    Studer, les, lytt, øv, tren og gjør det lille ekstra og bland deg med de beste.  “VINNERNE GJØR DET LILLE EKSTRA SOM TAPERNE IKKE ER VILLIG TIL”. 

Når du blir  best på det du er bra på, er du verdifull, og andre vil kjøpe dine tjenester enten det er i idrett eller i næringslivet.   Fotballtrenere vil ha, og lønne de som har det lille ekstra.  Alle firmaer vil ha medarbeidere som har, og gjør det lille ekstra.  De blir lagt merke til og snakket om.    Dersom din fotballklubb eller din bedrift skulle gå konkurs vil det aldri være noen fare med deg , fordi alle vet hva du kan, hva og hvordan  du gjør ting, hva du yter eller at du har det lille ekstra som gjør deg verdifull. 

 Om fotballklubben Aston Villa brått skulle gå konkurs er det ingen fare med John Carew. Han vil få ny jobb umiddelbart.   Ikke fordi han spilte/jobbet i Aston Villa – men fordi han har det lille ekstra – han er dyktig og lager mål. HAN ER BEST PÅ DET HAN ER BRA PÅ.

De beste selgerne tar den ekstra telefonen, eller det ekstra kundebesøket. De beste idrettsfolkene gjør alltid noe ekstra for å bli enda bedre.

Det er alltid ditt eget valg om du gidder eller ikke.  Du kan velge å la være. Gå på jobb og gå hjem – Gå på jobb og gå hjem.  På fritiden kan du hvile.  Og  da vil du  antagelig gjøre det samme om 10 år som du gjør i dag.!!!

Eller du kan velge å gjøre det lille ekstra.  Bli best på noe.  Sette deg mål.  Hvordan vil jeg egentlig ha livet mitt om 10 år ? Hva er det jeg egentlig ønsker meg ?  Hvordan vil jeg, ektefellen og barna mine skal ha det i fremtiden?

Skriv ønskene, drømmene , målene ned på et papir.  Les det hver dag og spesiellt  når du legger deg om kvelden.  Du sovner – hjernen sover aldri.   Prossesser starter. 

Forskjellen mellom suksess og fiasko handler ikke om hva man har, men om hva man velger å gjøre med sine ressurser.  Du har ressurser – VELG RIKTIG.

 Napoleon Hill:  “HVA ENN MENNESKET KAN TENKE OG TRO, KAN MENNESKET OPPNÅ”


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.