Du får som du tenker.

1  comments

EgilkajakkOj Oj Oj, sommerferien er over. 1. sept i morgen. Ferdig med tre fenomenale måneder hvorav 5 uker i vår lille villa på Rivieraen, 2 hele uker i seilebåten på Nøtterøy, Tjøme og svenskekysten. Padling,  seiling, sykling,  fot-turer, bilturer, golf, barn, barnebarn (nr 4 kom i sommer ), god mat og drikke, og mange gode venner gjør livet herlig å leve…

Tre – 3 – måneder ? Hvordan går det an ? Jo fordi det har vært et nedskrevet mål for Tone og meg i flere år. Vi snakker om det, diskuterer det, planlegger det, jobber for å klare det, og gjør det som skal til for å få det til.  Og så skjer det.   Akkurat som jeg skal ha min 100 års fødselsdag 25.11.2045 .   Meningen har vært at den skulle være her ytterst på Lysaker, Godthaap, men jeg tenker nå å bestille Fornebu Arena.   Det kommer nemlig mange.!!   Du også…. Festen begynner  kl. 1402.  Det er en lørdag.

Tillat deg å fantasere. For å nå det lille ( store) ekstra må du drømme. Ikke bry deg om alltid å være realistisk. Realisme gir ingen energi.    Nå i helgen var det tillatt for første og siste gang å ta en fot-tur gjennom senketunellen ved den nye norske Opera.  Om et år kan vi kjøre bil der.  Fantastisk.  En betong-konstruksjon, bygget et sted på Vestlandet, slept til Oslo, og senket ned ved operaen.  Lengde 1,1 km.   Et resultat av noen kloke ingeniører som har tillatt seg å tenke stort.   Fantasert, drømt, tenkt, tegnet, konstruert, samarbeidet og bygget og nå senket byggverket på havets bunn.  Imponerende.  Det viser at :  ALT ER MULIG.

Derfor skal du spørre deg selv hva du egentlig ønsker deg i livet, hvis du fritt kunne velge uten å tenke på økonomi.   Hvor ville du bo?   Hva slags hus ?  Hvor ville du feriert ?   Hva slags hytte, båt eller bil ville du kjøpt?   Skriv det ned, og se på det ofte,   uansett hvor fjernt det ligger fra dine muligheter akkurat i dag.    Les det om igjen og om igjen.   Hvis du vil, så kan du få det. Du må bare tørre å tenke STORT.

Vi kan si og mene hva som helst om Chess-grunderen Idar Vollvik som har “sløst” bort sine 1 mrd kroner. Han har imidlertid bestemt seg for påny å bli milliardær. Han tenker tanken hver dag, han skrevet målet ned, han snakker om det, derfor treffer han også de rette menneskene, energier skapes, ideer dukker opp, og han klarer det antagelig pånytt,  mens vi andre henter vår faste lønn hver måned.

Du behøver ikke bli milliardær, men som Cato Zahl Pedersen sier: sett deg ditt eget mål,  finn deg din egen “sydpol”  som du drømmer om ofte, og ting vil skje.  Husk at i disse tider, etter “krisen” er det uanede muligheter for den som vil.   Tenk nytt – Tenk STORT.

Men husk å ta vare på din helse. Du har ingen glede av å være milliardær, ha fin bil eller båt  hvis helsa er dårlig…

En frisk  har tusen ønsker, en syk  har ett

Se, les, lytt, bruk tid på :  17 friske frukt og grønnsaker hver dag –  og kontakt meg etterpå. egil@motivasjon.as

Velkommen til blogg-sesong,  en pr uke.  Abonner…

Egil


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. ..Takk for hyggelig tilbakemelding på mailen min….satser på å få høre deg i Oslo den 1.des. Må prøve å få med meg kolleger på jobben tenkte jeg…

  ..jeg jobber med salg og markedsføring innen helse,og prøver å dra i gang “positiv og kreativ tenking” i et etablert marked…derfor trenger jeg litt drahjelp…der kan nok du bidra..

  ..bor ellers i Bergen , men hadde DEILIG sommer i Mandalieu..som helt sikkert var fortjent..og jeg fortjener det neste sommer også…!!

  ..skal ellers til Lucky Næroset denne uka..og være med på fantsireisene til H.C Medlien som du sikkert har hørt om…det gjelder å belønne seg selv her i livet..sånn at jeg har mere å gi der jeg er …og til meg selv!

  ..skal sjekke ut mer om Juice-pluss etterhvert…hvilke tanker har du om kosthold ellers..??

  ..dagstur til Oslo-kontor i morgen..bør vel finne køya…

  Lag en strålende morgendag..for vi LAGER dem selv!!

  Marit Øien Eiksund

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.