FLAKS. Chelsea – Rosenborg 1-1.

0  comments

rosenborg.jpgChelsea – Rosenborg 1 -1 i England.  GRATULERER.   Selv om vi beundrer Rosenborgs resultat, må vi vel med et snev av anstendighet si at de hadde flaks, eller at Chelsea hadde uflaks. 

Rosenborg har i motsetning til mange andre norske fotballag TROEN på at ting er mulig.  De har mange gode spillere.  De trener hardt og de har arven etter Nils Arne Eggen som i årevis sa: “Rosenborg kan vinne Champions League”,  “Rosenborg kan vinne mesterligaen”,  ” Ingen ting er umulig for gutan i Rosenborg”.  

Rosenborg har hittil  aldri  vunnet  noen store europeiske titler.  De aksepterer det, men følgen er at de har vunnet eliteserien i Norge år etter år etter år.  Det er aldri tvil om målsettingen.  Norsk  eliteseriegull.  De snakker aldri om å bli blant de 4 – 5 beste, kun om seriegull.  De vet at det kun er vinnerne som huskes.

Lederne i Rosenborg vet om kraften i å ha klare, konkrete, tidsbestemte og uttalte mål.  De vinner ikke alltid, fordi de godtar at fotball er en tilfeldig idrett.  På denne måten lærer fotballsspillerne å leve med et forventningspress.  Derfor lykkes de oftere enn andre.  Stamford Bridge skremmer dem ikke – heller tvert imot – det er her de hører hjemme.  Dette gjør også at de  oftere har flaks enn andre. 

Sørlandslaget Start rykket opp til eliteserien for noen år siden.. De spilte glimrende. Ledet mye av sesongen.  Nærmet seg seriegull.  Men ingen ville snakke om gull. De ble nektet å snakke om gull.  De hadde allerede “vunnet” sølv – og fikk sølv.  De hadde direkte uflaks, flere stangskudd hvoretter ballen gikk ut istedet for inn.  De manglet troen.  Spillerene fikk til og med ferdiglagde sølvtrøyer når medaljen ble overlevert.

Man vinner ikke sølv – man taper GULL.

Den som “vinner” sølv – vil alltid forbli en taper.

Start har nå hatt to dårlige sesonger, og ligger nå an til å rykke ned !!!!!

Flaks handler om å kunne det man driver med, skape en tro-kultur og ha klare mål som man gjentar for hjernen hver dag og  alltid produsere offensive positive tanker.

INGEMAR STENMARK: 

” Jo mer jeg trener, og flinkere jeg blir – jo mer flaks får jeg ”

TIGER WOODS:

“Fordi jeg er dyktig, alltid tenker riktig og alltid har den rette innstillingen, har jeg mye flaks.”


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.