Gjenta riktige, positive setninger for hjernen din hver dag!

1  comments

GODT NYTTÅR, med et nytt selvbilde… Du er bra. Du kan.

KundebaseI alle medier blir folk spurt om sine Nyttårs-forsetter, eller hva de ønsker seg i det nye året. De aller fleste ønsker seg god helse. Et typisk svar er: “håper at helsa holder” Motivasjonen for å gjøre noe med det mangler.

Selv holder jeg en rekke motivasjonsforedrag, og får mange gode tilbakemeldinger. Endel av deltagerene “får et nytt” liv, mens andre igjen klapper der og da, men havner tilbake i sin vante hverdag. Årsaken til at motivasjonen ikke blir varig er at den kommer utenfra.

I tillegg er menneskers atferd og væremåte et resultat av langvarig positiv eller negativ programmering. “Foredragsholderen var flink, men jeg klarer det ikke”…

Alle sosiale ferdigheter er basert på hva slags oppfatning du har om deg selv. Vi har tusenvis av disse, men hvor mange av dem er sanne? De er sanne i den forstand at de ender opp som et handlingsmønster. Men, er de sanne i forhold til det potensiale du har som menneske ? Sannsynligvis har du en rekke oppfatninger om deg selv som bremser deg, og som ikke yter dine muligheter full rettferdighet.

Hvis du gjentatte ganger sier til deg selv at “jeg er ikke flink til å ta vare på meg selv”, vil du sannsynligvis snart følge dette utsagnet opp i praksis. Når du i neste omgang har vist via dine handlinger at du ikke greier det, har du tilegnet deg nok en bekreftelse på at du hadde rett. Dette fungerer som en svært kraftfull forsterkning av ditt negative selvbilde, og oppfatningen om deg selv har blitt enda mere “sann”.

Joseph Goebbels: ” Forteller du en løgn mange nok ganger, så blir den en sannhet”

Derfor vil DU, fra og med nå, januar 2010, bli en positiv tankeprodusent. Gjenta riktige, positive setninger for hjernen din daglig. Gjennom alle gjentakelsene vil underbevisstheten virkelig begynne å akseptere den oppbyggende tankegangen. Tanken blir en tro, som igjen blir en ny atferd, når den er tenkt mange nok ganger.

Du vil merke at du gjør det som er nødvendig for en bedre hverdag og en sunnere liv. Motivasjonen vil komme innenfra.

Jeg har kommet med det ytre “motivasjonssparket” og ditt indre ønske blir stimulert ved ditt eget tankemønster. De overtar styringen i ditt eget liv. Både du, jeg, og de vi til daglig omgåes er dyktige mennesker, men ingen av oss er i nærheten av vår maksimale kapasitet.

Derfor: Start med ditt indre selvbilde. Du er resurssterk,- du kan og vil,- ta vare på deg selv og din egen helse. Ditt potensiale er enormt. Tenk riktige tanker, trim, tren, spis sunt. 2010 blir “ditt år”. ( Og husk, du er velkommen til min bursdag, det er nå bare 35 år igjen.)

Til slutt. Gode tanker krever god ernæring. Et daglig høyt inntak av frukt og særlig grønnsaker gir deg tusenvis av vitaminer, mineraler, antioksidanter, fytonæringsstoffer og enzymer. Defor spiser jeg og alle i min familie Juice Plus+ hver dag i 2010.

Nyttårshilsen

Egil

Ukens ordspråk: Aldri ble noe stort utført uten begeistring.


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Hjernen elsker jo å få spørsmål å jobbe med.
    Kan du lage en liste på 10 “positive” spørsmål man kan stille seg selv om morgenen, som underbevisstheten kan jobbe med utover dagen?

    Ole Fredheim

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.