Gro Hammerseng: en negativ kommentar dreper 17 positive

0  comments

Gro Hammerseng, Aftenposten 12.des:   “—-for selv om jeg får høre 17 nydelige ting veier det ikke like tungt som en negativ”

Altså er det så viktig å gi hverandre positiv feedback i hverdagen.  Grip “noen” hver gang vi ser “noen” gjøre noe bra.  Skap en skrytekultur rundt deg.  Alle mennesker liker skryt uansett alder, og det skal gis der og da – ikke på et fellesmøte i slutten av uka.

 MARCI SHIMOFF:  “Hvis du føler deg ovenpå, skaper du en fremtid som er i tråd med dine innerste ønsker.  Føler du deg nedfor, skaper du en fremtid som ikke er i tråd med dine innerste ønsker.  Mens du er igang med dine daglige gjøremål, virker loven om tiltrekning hvert eneste sekund.  Alt vi tenker og føler, skaper fremtiden vår.  Er du bekymret eller redd, bringer du mer av det inn i livet ditt i løpet av dagen.”

Med andre ord, uansett hva slags situasjon du er i :  Fremtving positive tanker og handlinger, som gir positive følelser.  Når du føler deg ovenpå øver du en kraftfull tiltrekning på en rekke goder. 

Egil.


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.