Miracle on ICE

1  comments

Jeg har lyst til å minne alle tvilerne på tankens kraft, selvoppfyllende profetier og den universielle lov, på følgende opplevelse under vinterOL i 1980.

Sovjetunionen hadde i en årrekke vært uovervinnelige i ishockey.  De var alltid storfavoritter og vant alt. 

 En amerikansk trener plukket, gjennom en rekke omfattende psykologiske tester, ut en  gruppe unge, talentfulle ishockeyspillere med ett mål for øye, å vinne olympisk GULL.  Eksperter mente det var et umulig projekt.   De unge ishockeyspillerne  var disiplinerte, treningsvillige, og visualiserte kampen om Gull regelmessig.  De trente knallhardt.  De var/ble gode som enkeltindivider,  og som lag ble de en uslåelig kraft.  De visualiserte seier i hodet før finalen.  De vant gull.   MIRACLE ON ICE.


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Hei, å vinne ett gull eller få en toppkarakter er flotte mål, men bør man ikke også ha et mestringsmål i tillegg til resultatmålet f.eks “Før juni 08 skal jeg ha løpt minst fire ganger i uka i et halvt år, og gjennomført halvmaraton på tiden 1.30.”. Er det, med andre ord, fornuftig å mixe resultatmål og mestringsmål slik som i eksempelet over???

    Forresten, ingen tvil om at du er kongen av motivatorer i Norge!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.