Solveig Rogstad sa hun ville vinne, og hun vant.

1  comments

solveigrogstad.jpgLørdag 12. januar sto skiskytterjenta Solveig Rogstad frem i NRK og reklamerte for jaktstart søndag, direktesendt  på TV.  Hun sa at hun håpet på Å VINNE.   Dagen etter vant hun foran verdenstjernene og tyske favoritter på deres hjemmebane.  Et fenomenalt løp, med feilfri skyting, – 20 blinker rett ned.

I Dagbladet 14.1.: ” Rogstad trodde egentlig ikke på seier i går – tross innslaget på NRK. – Jeg ble oppfordret til å si at jeg skulle vinne på forhånd, men innerst inne trodde jeg ikke det.”   ” Jeg var ikke nervøs i det hele tatt, det gikk av seg selv.  Jeg klarte å kutte ut alt rundt meg og holde fokus.”   ” Dette har jeg drømt om hele tida.  Det kjennes fantastisk, helt herlig”

Solveig Rogstad en usedvanlig flott norsk jente som aldri har fått økonomisk støtte til sin idrett.  Hun har jobbet knallhardt i alle år. Hatt oppturer og nedturer.  Blitt vraket men blandet seg med venner og trenere som har hatt tro på henne.  Hun holder på med en flott utdannelse i tillegg til idretten. (legestudent)  Hun er klok, hun leser bøker.  Hun har drømmer, men aldri  tidligere tort å si at hun vil vinne.  Nå ble hun fremprovosert til å si ” Å VINNE”

Underbevistheten, hjernen, fikk ordet, symbolet – og loven om tiltrekning ble iverksatt. Hun vant.

Dette gjelder også oss andre i vår hverdag.  Bruk alltid riktige, positive ord, selv om vi innerst inne ikke engang tror.  Tenk derfor aldri, og bruk aldri ordene:  må ikke tape  –  unngå å bomme – ikke være dum – ikke være slem – er for svak – må ikke bli syk – o s v.         Du kan si nøyaktig  det samme, men med positive ord:  vil vinne  -vil treffe  – vær klok –   vær snill  –  er sterk  – vil være frisk og sunn  o.s.v.      Hjernen oppfatter ordene og iverksetter  loven om tiltrekning.  Muligheten til å få det resultatet du ønsker øker betraktelig.

Solveig Rogstad har nå fått bekreftet at drømmer går i oppfyllelse.  Og at det er viktig å tørre å si hva du ønsker, nemlig “Å VINNE”.  Det samme gjelder deg og meg også hvis vi bruker de rette ord og har den rette innstillingen.  Dagbladet fortsetter  : “Solveig satser på å gå enda fortere under VM i Østersund i neste måned”  og  ” etter at jeg vant her er alt mulig”

Jeg skulle ønske at også det norske håndballandslaget hadde tillatt seg å si at de ville vinne EM som starter om få dager, i stedet for å henvise til statistikk som sier at Norge aldri har gjort det bedre en 7 plass tidligere.  Målet denne gang er så diffust at de er fornøyd hvis de blir nr 6 eller bedre (!!!).  Det er visstnok så viktig å være realistiske, og å holde begge bena på jorda.(!!!)  Da blir det vanskelig å vinne mesterskapet, noe de åpenbart er gode nok til. 

Landslaget har noen usedvanlig dyktige individuelle spillere som hevder seg ute i noen av verdens beste profesjonelle håndballklubber – Gunnar Pettersen er en dyktig trener med masse erfaring – så hvorfor ikke gå for “Å VINNE” 

Vi gleder oss allikevel til spennende kamper på TV og vi gleder oss til å se Solveig Rogstad i Østersund.           

 Egil..


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Eg las bloggen der du hadde skrive om meg. Utruleg artig at du brukar meg som eksempel på positiv tenking! Dette skal eg ta med meg vidare og tenkje på i førebuingane til VM i Østersund!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.