Suzann Pettersen

0  comments

SuzannMin klassiker igjen: ” Du må være før du begynner, å begynne før du blir”

Jeg har skrevet dette en rekke ganger i tidligere blogger. Jeg har predikert det i 40 år i diverse foredrag og seminarer og jeg kommer fortsatt til å foredra det. Det handler om å gjenta  det du ønsker deg for hjernen din om igjen og om igjen. Gang på gang. Til slutt aksepterer hjernen det som en sannhet, og ting skjer.

Paul G. Thomas i boken “Advanced Psyco Cybernetics”:

“”Når en person har bestemt seg for å nå et mål, og når han kan innbille seg at han på en spesiell måte og under bestemte betingelser ALLEREDE HAR NÅDD SITT MÅL, vil den målsøkende hjernen handle ut fra denne informasjonen SOM OM DEN ER SANN, og gjøre alle anstrengelser for å lede personen mot målet””.

Suzann Pettersen har fra hun var ung talentfull hatt en klar målsetting. Hun vil bli verdens beste golfspiller.  Hun har gjentatt dette i en rekke intervjuer.  Hun har tort å tenke stort.   Hun vant en LPGA seier for snart 2 år siden og er etablert blant verdens beste.   Etter den prestasjonen  hadde hun  nå spilt 44 LPGA turneringer uten seier, og da er det lett å tvile på egne ferdigheter.

Ikke Suzann.   Hun har hatt troen, trent og konkurrert og forrige helg gikk hun til topps i Canadian Women`s Open. Hun vant en overlegen seier over verdens beste i en av verdens største idretter.   Kanskje er dette Årets Idrettsprestasjon av en norsk utøver.  Etter triumfen svarte hun journalistene:
“DET  FØLES  FANTASTISK.   HVIS  DU  SETTER  DEG  SELV  I VINNERPOSISJON  OFTE,  VIL  DU  TIL  SLUTT  VINNE”

Idrettspresten Kjell Markset skriver i sin bok “Seierskransen” (2006) om den olympiske mester på 100 m tilbake i OL 1920 og 1924, CHARLEY PADDOCK  som allerede den gangen sa:

“Hvis du tror at du kan, så kan du.  Hvis du tror sterkt nok på noe, så kan det bli virkelighet i ditt liv”.

Les, lytt og lær….           Egil


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.