Trist, Gunnar Pettersen, men slik virker loven om tiltrekning.

0  comments

gunnarpettersen.jpgVi, Norge, har noen fantastisk dyktige håndballspillere, ja,  men hva skjer ?

Alle TV tittere var skuffet, alle publikummere i Stavanger var skuffet, alle journalister var skuffet, alle spillerne var skuffet,    kun    treneren Gunnar Pettersen var fornøyd. !!!!

Rett etter kampen var alle spillerne deprimert og misfornøyd, ikke Gunnar P., han hadde det bra, og var stolt !!!  Selvfølgelig måtte han svare dette.  Hvorfor: jo fordi han klarer å nå den målsettingen som han hadde sagt på forhånd.  Bedre enn 7. plass og nå blir det enten 5. eller 6.plass. 

 Det han/de presterer blir et selvoppfyllende profeti. Han fikk resultater som han sa.  Slik virker den universielle lov, loven om tiltrekning.   Dessverre for oss denne gang, spesiellt fordi vi åpenbart har så dyktige håndballspillere at vi faktisk kunne ha vunnet hele EM, hvis vi bare hadde tort å si det, og tenke det.  I stedet for minnet de oss om hva som alltid hadde skjedd i tidligere mesterskap.  De minnet oss om statistikken.  At vi aldri  har vært bedre enn nr. 7.

  Danskene, som nå går til semifinale, har hele tiden hatt et klart uttalt mål, nemlig å vinne EM.  Om de vinner, vet vi ikke før til søndag, men de har aldri tenkt tanken  på 2. 3. eller 4. plass. ( Og Danskene har vi nylig slått – utklasset –  2 ganger. )

Vi hadde ikke flaks!  Vi hadde utur!  Vi bommet på klare sjanser!   Vi hadde ikke marginene på vår side !  Akkurat!  – dessverre er det slik den universielle lov virker.  Du må ha tro-kultur for å ha flaks. Du må ha den rette innstillingen.  Du må ha fortalt hjernen at det er mulig.  Tiger Woods:” fordi jeg er dyktig, alltid tenker riktig, og alltid har den rette innstillingen har jeg mye flaks”

I Aftenposten i dag tidlig leste jeg om, for meg ukjent tennispiller Jo-Wilfried Tsonga som skulle møte superstjernen Rafael Nadal i semifinalen i Australian Open.  Tsonga minner om den unge utgaven av Muhammed Ali.  Tsonga er stolt av å bli sammenlignet med Ali.

Aftenposten: “Tsonga er STERK I TROEN.  Han har gått løs på motstanderne med fryktløshet siden første ballveksling i Australian Open, og SER INGEN GRUNN TIL AT HAN IKKE SKAL SLÅ NADAL I DAG.  HAN HAR TO HENDER OG TO FØTTER, AKKURAT SOM MEG”    Tsonga så seg selv vinne i hjernen før kampen.

Jeg så på kampen – Tsonga vant suverent – 3 strake sett – 21 serve-ess.  Han dominerte kampen fullstendig.

Han torte å tenke tanken – han vant.


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.