Tro på deg selv betingelsesløst, og du får et flott nytt år.

0  comments

Aftenposten 27. nov., Dagfinn Enerly: ” Det var lettere å snike seg litt unna fotballtreningen.   Som høyrekant slapp jeg unna en del løping.  Nå trener jeg på en annen måte, mer fokusert, mer konkret, og mot et annet mål.  JEG SKAL PÅ BENA. ”

Dagfinn Enerly kommer til å gå igjen. Han kommer til å lykkes. Han stiller ingen betingelser.  Han vil gå igjen, og han tror på seg selv. Det er ingen tvil om målet.  Energier skapes og den universielle lov, loven om tiltrekking iverksettes.  

   Som tidligere nevnt i min blogg skapte desverre Hareide tvil  ved at han foran de viktige kvalifiseringskamper sa han ville slutte som trener HVIS laget ikke kvalifiserte seg.  Norge kvalifiserte seg ikke.  Rett før jul (VG-Aftenposten) gikk håndballandslagstrener Pettersen ” i samme mentale fellen” ved at han truer med å slutte, dersom Norge (hans lag) spiller dårlig i det kommende mesterskapet nå i januar.   Pål Anders Ullevålseter (VG) :GLEDER SEG IKKE til å kjøre motorsykkelløpet Paris – Dakar.   Da skal det mye til for å  lykkes.  Loven om tiltrekking bryr seg ikke om symbolet er positivt eller negativt.  Den tar kun hensyn til hva som er sagt og tenkt.( personlig håper jeg at både håndballandslaget og Ullevålseter vinner – de er gode nok til det.)

Hvis du, som mange andre, ønsker en nyttårsforsett eller vil sette deg et mål, så sørg for at målet er konkret, positivt,  tidsbestemt og betingelsesløst.  Hvis du føler deg for tung, tykk eller feit – bruk aldri disse ordene igjen.  Skriv ned den vekten du ønsker å ha innen en bestemt dato.  Start visualisering og se deg selv være den du ønsker å være.  Skriv setningen på et papir,  gjenta den for hjernen din regelmessig, og spesiellt i innsovningsfasen hver kveld, at ” jeg ER slank, sunn frisk, har god helse og veier ….. kg.” (gjenta setningen minst 10 ganger) Du sovner, hjernen sover aldri.

Vær det i hjernen i dag, det du ønsker å være i fremtiden.  Visualiser allerede idag, der du ønsker å feriere til sommeren.  Visualiser allerede idag, den jobben du ønsker å ha i fremtiden.  Visualiser den bilen du ønsker deg – det huset du du drømmer om – at du har god økonomi – at du vinner i den idretten du driver – at du har et godt liv…..         Når du visualiserer, og  gjentar drømmer for hjernen, (din underbevissthet),  vil du automatisk gjøre mer og mer for å oppnå målene.  Du vil etterhvert tro det er mulig og resultater kommer.   En god historie om å tro, som vi kan lære av, kommer fra Japan:

GENERALENS MYNT:     Under et forferdelig slag bestemte en japansk general at hæren hans skulle angripe selv om han hadde langt færre soldater enn fienden.  Han var sikker på at de ville vinne, men mennene hans var fylt av tvil.  På vei til slaget stoppet de ved et tempel.  Etter at generalen hadde bedt sammen med mennene sine, tok han frem en mynt og sa: ” Jeg skal nå kaste denne mynten. Hvis det blir kron, vinner vi.  Hvis det blir mynt taper vi.  Vår skjebne vil nå bli avslørt.” 

Han kasten mynten opp i luften, og alle fulgte den med øyene til den landet.  Det ble kron.  Soldatene ble overlykkelige og fylt av selvtillit. De angrep fienden med styrke, mot og stor selvsikkerhet, og de seiret. 

Eter kampen bemerket en løytnant:”Ingen kan forandre skjebnen”.  “Helt riktig”, sa generalen og viste mynten til løytnanten.  Den viste kron på begge sider.

Det er ditt eget ansvar å skape en “tro på at det er mulig” kultur i ditt eget liv.  Kun du kan endre din hverdag.  Du kommer til å lykkes.  Du fortjener det

GODT NYTT ÅR

Egil..


Tags


You may also like

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Du kan ikke leve på dine laurbær!

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.

Kip Keino. Om å ta ansvar og ville nok.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Er det viktig for deg å ha et sterkt immunforsvar?

Et sterkt immunforsvar er avhengig av en bred variasjon av frukt, grønnsaker og bær hver dag. Det danner grunnlaget for god god helse og energi og overskudd i hverdagen. Lær mer om en smart løsning som jeg og min familie har tatt i 21 år.